diumenge, 9 de juny del 2013

Pujada al Puig de Bonany

En el marc de la diada de Sant Joan (24 de juny), Som Països Catalans ha iniciat una campanya anomenada Som Cims, per tal de reivindicar el territori. La campanya consisteix en la pujada al màxim nombre de cims dels Països Catalans durant el cap de setmana del 22 i 23 de juny.

Des del Pla de Mallorca en Marxa pensam que avui és fa més necessari que mai descobrir i valorar la cultura que ens envolta. És ben clar que per estimar-la i valorar-la s’ha de conèixer i, això, és el que us proposam adherint-mos a aquesta campanya organitzant una pujada a l'emblemàtic Puig de Bonany.

El Puig de Bonany és una de les fonts inesgotables de saviesa i bellesa de què disposam i es situa al bell mig del triangle dels pobles de Petra, Sant Joan i Vilafranca de Bonany. Una vegada a dalt farem un dinar popular de pa i taleca (tothom ha de dur el seu menjar) on hi haurà servei de barra. Per això volem demanar-vos responsabilitat i respecte cap al paisatge; no encengueu foc, no llanceu brutor, no arrabasseu la flora,... La conservació i el bon estat del seu patrimoni natural i cultural és una responsabilitat de tots.

L'ascensió serà dia 22 de juny des de diferents punts:
  • Sant Joan: A les 10.00h a la Plaça del Centro.
  • Petra: A les 10.30h a l'Aparcament de la Unitat Sanitària.
  • Vilafranca de Bonany: A les 10.30h a la Plaça de Tomeu Penya.

Us esperam a tots!

1 comentari:

  1. Estas dispuesto a morir por tu mierda catalana? porque somos muchos los que estamos dispuestos a morir por España. Nos veremos en el campo de batalla, y espero que no te mees y llores como una niña cuando llegue el momento, secesionista traidor...

    ResponElimina