dilluns, 25 de març del 2013

Llibertat Josep Miquel Arenas


"No podem consentir que radicals es dediquin a apallissar joves que l'únic que fan és defensar els drets". Amb aquesta frase el president José Ramón Bauzá reclamava "càstigs exemplars" per Josep Miquel Valtònyc . Aquest fou imputat dissabte per violència ideològica per una discussió que es produí divendres passat a Santa Margalida amb el secretari de Noves Generacions de Sineu, com a conseqüènciad'una frase a la qual havia clicat "m'agrada" al facebook, que deia; "hi hauria d'haver més republicans morts a les cunetes". Tot i que durant la discussió també hi havia Pere Jordà, Josep Gual i Jaume Planas (aquests darrers militants del Pla de Mallorca en Marxa i a qui han titllat de violents i radicals), l'únic que ha rebut denúncia ha estat Valtònyc.

En vista d'aquest acte, el Pla de Mallorca seguim pensant que s'esta produint una campanya de criminalització per part del Govern del PP i de les seves joventuts cap al raper ja que s'està aprofitant cada moviment que fa per titllar-lo de violent i terrorista. Recordem que també l'han denunciat, sense proves per terrorisme en les seves lletres, vandalisme, intent d'enverinament a Pere Joan Jaume (el qual aprofita cada qualsevol situació per reiterar-ho) i calumnies a la corona, per la qual cosa no volien que fos quinto a Sineu. L'acció, per tant, no ens ha agafat per sorpresa.

D'altra banda, aquesta acció ha servit per veure els potents llaços del poder amb els mitjans. Hi ha un pacte no escrit entre el PP i els medis, que consisteix en condemnar la violència d'una acció que no ha tengut altre format que una discussió de bar, amb crits i renou.

Des del Pla, animam a seguir la lluita contra la dura repressió que s'està duent a terme per part del Partit Popular i donam tot el nostre suports als joves imputats, víctimes d'un procés de manipulació i criminalització.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada